Voorgerechten/Starters:         

Gravad lax met zalmtartaar, gambaworst en limoenmayonaise • € 9,50                                                                   Gravad lax with tartare of salmon, gamba sausage and lemon mayonnaise

Terrine van eend met sjalottencompote en brioche • € 9,50
Terrine of duck with shallot compote and brioche		

Ballontine van Poulet noir en truffel met anijs-mayonaise en 
gebakken paddenstoelen • € 9,50                     
Ballontine of Poulet noir and truffle with anis mayonnaise and mushrooms

                        
Wisselende soep • € 8,50                           
Soup of the day
Licht gerookte rode biet met geitenkaas-honingmousse en 
geroosterde pecannoten • € 8,50                 
Smoked red beet with goat cheese-honey mousse and pecans

Ravioli gevuld met taleggio en oregano en 
gebakken paddenstoelen • € 8,50
Ravioli of taleggio and oregano with mushrooms

Bijgerechten/ Side Dishes:

Ciabatta met olijfolie en Fleur de Sel 		    € 3,50
Zak frites							    € 4,50
Salade met croûtons en walnoten		             € 4,50


Hoofdgerechten/Main courses € 18,90: 

Runderlende van de houtskoolgrill, jus, frites en salade                                                                      Sirloin steak from the barbecue with gravy, french fries and salad
 
Lamsbout van de houtskoolgrill, rozemarijn, frites en salade                                                                         Leg of Lamb from the barbecue with rosemary, french fries and salad 
  
Varkensribroast van de houtskoolgrill, jus, frites en salade                                                                                  Porc ribroast from the barbecue with gravy, french fries and salad

Bretonse ovenschotel met kabeljauw, mosselen, aardappel, tomaat en prei                                                Breton casserole with cod-fish, mussels, potato, tomato and leek 

Hertenbiefstuk en –rack met saliejus, vanillepuree, rode kool en appelcompôte • € 21,90
Venison with mashed potato, red cabbage and apple compote

Ravioli gevuld met taleggio en oregano en 
gebakken paddenstoelen • € 16,90  
Ravioli of taleggio and oregano with mushrooms	


Desserts:             
                            
Crème brûlée met yoghurt-honingijs • € 7,50                            
Crème brûlée with yoghurt-honey ice cream

Chocoladetaart met sinaasappelijs • € 8,-               
Chocolat cake with orange ice cream

3 bollen ijs (sinaasappel/yoghurt-honing/ caramel-zeezout) • € 6,-    
Ice-cream (orange/yoghurt-honey/caramel seasalt) 
 
Kaasplateau • € 10,- 
Cheeseplatter

Cafe complet • € 8,-
(koffie naar keuze, 2 huisgemaakte friandises en glaasje likeur naar keuze)

Voorgerechten/Starters:        


Makreel met rode bietencouscous, garnaaltjes,

venkel-bietsalade en vadouvanmayonaise    •    € 10,50    

Mackerel wit red beet couscous, shrimps,

fennel-beet salad and vadouvan mayonaise


Gegrilde tonijn Niçoise style    •    € 10,50

Grilled tuna Niçoise style                                       


Terrine van eendenrillettes met eendenham,

vijgencompôte en brioche    •    € 10,50                                          

Terrine of duck rillettes, figs compote and brioche


Zacht gegaarde procureur met zuurkool,

appelstroop en anijsmayonaise    •    € 9,50                    

Slow cooked pork with sauerkraut,

apple butter and anise mayonaise                 

      

Soep uit het ei    •    € 8,50                          

Soup from the egg


Ravioli gevuld met pompoen en salie

met gebakken paddenstoelen    •    € 8,50                                                     Ravioli of pumpkin and sage with mushrooms





Bijgerechten/ Side Dishes:


Ciabatta met olijfolie en Fleur de Sel     € 3,50

Zak frites    € 4,50

Gemenge Salade                                 € 4,50



Hoofdgerechten/Main courses:


Chateaubriand met béarnaisesaus, frites en salade

Chateaubriand with béarnaise sauce, french fries and salad                                  minimaal  2 pers.    •    € 28,90 pp


Côte de boeuf met béarnaisesaus, frites en salade

Côte de boeuf with béarnaise sauce, french fries and salad                                  minimaal  2 pers.    •    € 24,50 pp


Kalfsribeye van de houtskoolgrill, jus, frites en salade

Veal ribeye from the barbecue with gravy,

french fries and salad    •    € 21,50


Lamsbout van de houtskoolgrill, jus, frites en salade

Leg of Lamb from the barbecue with gravy,

french fries and salad    •    € 18,90

 

Varkensribroast van de houtskoolgrill, jus, frites en salade

Porc ribroast from the barbecue with gravy,

french fries and salad    •    € 18,90


Gebakken zeetong met Pommes Amandines en salade

Sole with Pommes Amandines and salad    •    € 21,50

                                                   

Ravioli gevuld met pompoen en salie met gebakken paddenstoelen

Ravioli of pumpkin and sage with mushrooms    •    € 16,90




Desserts:            

                           

Passievruchtencheesecake met mangoijs    •    € 8,-

Passion fruit cheesecake with mango ice cream


Chocolade-bananenganache met witte chocolademousse en caramel-zeezoutijs    •    € 8,-

Chocolat banana ganache with white chocolat mousse and caramel salted ice cream


3 bollen ijs (vanille/ yoghurt-honing/ caramel-zeezout)    •    € 6,-   

Ice-cream (vanilla/ yoghurt-honey/ caramel seasalt)


Kaasplateau    •    € 12,50

Cheeseplatter